У Надвірній проведуть серію безкоштовних тренінгів та майстер-класів для дорослих та дітей


Шукаєте можливості для навчання, саморозвитку та поговорити на важливі теми, але більшість подій відбувається в Івано-Франківську? ГО “Д.О.М.48.24” їде до вас та привозить найкращих спікерів, щоб познайомитись, поділитись знаннями та почути ваші думки на теми, що хвилюють суспільство.

4 липня приходьте на “Практикум корисних навичок”, де кожен знайде для себе щось корисне: навчиться заробляти на фрілансі, дізнається, що таке емоційний інтелект та як керувати своїми і чужими емоціями  та подискутує на тему сучасного мистецтва, а діти навчаться робити іграшки та інші красиві речі за допомогою різних технік.

Програма тренінгу:

11.00-11.30 Вітальна кава

11.30-13.30 Тренінг з емоційного інтелекту \ Майстер-клас для дітей 

13.30-14.30 Обід, знайомство з організаторами (ГО “Д.О.М.48.24”)

14.30-16.30 Як працює фріланс - копірайтинг \ Майстер-клас для дітей

16.30-17.30 Кава та Дискусія “Сучасне мистецтво”

Короткий опис подій:

На тренінгу з емоційного інтелекту Юлія Карєєва розповість про особливості роботи нашого мозку та відмінності між емоційним інтелектом дитини та дорослого, навчить як керувати своїми емоціями і як реагувати на емоції дитини, підкаже як створити довіру у стосунках з дитиною та як правильно сварити дітей. А ще ви матимете змогу визначити до якого типу батьків належите.

“Як писати тексти на продаж або основи копірайтингу” навчить Аліна Касілова - копірайтер-рерайтер, пише контент для українських та міжнародних проектів більше чотирьох років, бере участь в журналістських напрямках (редагування статей, співпраця над розкриттям психологічних тематик, надання рецензій та коментарів). Використовує копірайтинг як джерело постійного підробітку, а її ставка за роботу виросла з 30 до 150 грн.

Захід буде проходити  за адресою: м. Надвірна, вул.Грушевського, 4 в приміщенні міської юнацької бібліотеки.

Участь безкоштовна за попередньої реєстрації.

Захід відбувається в рамках проєкту, організованого ГО “Д.О.М.48.24” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!