У Надвірній тимчасово відновили пішохідний міст, який пошкодила повінь


Повінь 23-24 червня завдала чималих збитків інфраструктурі міста, в тому числі значних пошкоджень зазнав пішохідний місток, що з’єднує мікрорайон Ломоносова з парком ім.І.Франка.

Через інтенсивні опади підмило підпірну стінку містка, в зв'язку з чим він став небезпечним для подальшої експлуатації. З метою попередження нещасних випадків силами комунальних служб було підсилено основу містка та проведено частковий поточний ремонт покриття для тимчасового користування.

У Надвірнянській міській раді повідомили, що ремонт провели для того, щоб мешканці міста могли безпечно користуватись пішохідним містком на період розгляду необхідної документації на відшкодування збитків, завданих стихією.

Нагадаємо, що керівництвом міської ради та спеціальною комісією проведено детальне обстеження, складено дефектний акт та розроблена кошторисна документація на фактично нове будівництво пішохідного містка. На даний час сформовано необхідний пакет документів та подано на отримання коштів з Резервного фонду державного бюджету для проведення відновлювально-ремонтних робіт даного містка.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!