У Надвірній викрадача скутера знайшли за чотири години


Оперативники розшукали прикарпатця, який обгрунтовано підозрюється у незаконному заволодінні транспортним засобом. Скутер слідчі вилучили та встановлюють всі обставини злочину. Крадієві загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Із заявою до Надвірянського районного відділу поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала його скутер «Хонда», що був припаркований в дворі багатоповерхівки у Надвірній, інформує пресслужба обалсної поліції.

На місце вчинення злочину одразу виїхали слідчо-оперативна група та оперативні працівники.

Поліцейські опитали мешканців прилеглої території, встановили можливих свідків, переглянули відео з камер спостереження, які були встановлені неподалік місця вчинення злочину та відпрацювали виїзди з населеного пункту.

На розшук транспортного засобу було орієнтовано наряди груп реагування патрульної поліції. Впродовж чотирьох годин оперативні працівники розшукали скутер і самого крадія у Надвірній. Йдеться про 18-річного місцевого мешканця.

При спілкуванні з поліцейськими зловмисник пояснив, що скутер викрав, аби покататись.

Транспортний засіб правоохоронці вилучили та після проведення необхідних експертиз буде повернуто законному власнику. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України.

Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Досудове розслідування триває.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!