У президентській резиденції, на Прикарпатті, незаконно проводять весілля


На території президентської резиденції "Синьогора", що в Івано-Франківській області, яка є закритим режимним об’єктом, можна за гроші провести весільну церемонію.

Журналісти "4 каналу" з’ясували, у скільки обійдеться незаконне весілля в резиденції, де відпочиває глава держави.

До слова, резиденція — об'єкт ДУСу, тож не має права займатись комерційною діяльністю. Втім, за невеликі гроші тут можна провести весільну церемонію під вікнами резиденції чи біля озера. Водночас гостей на церемонію проведуть, як екскурсантів.

За захід з 8 осіб візьмуть одну тисячу гривень, якщо гостей буде більше, тоді плюс по 50 гривень з людини. Тобто місце, де відбувається весілля з пів сотнею гостей обійдеться у 3 100 гривень.

Нагодувати гостей можна у барі. Його оренда коштуватиме всього одну тисячу гривень за ніч. Ціни на меню стартують від 350 грн за людину.

Також на території резиденції є котеджі на дві сім'ї. За добу тут прийдеться викласти дві тисячі гривень.

Як відомо, закрита президентська резиденція “Синьогора” розташована у селі Гута Івано-Франківської області. Її площа 10 886 гектарів. Вона існує з 2005 року і була створена для перебування вищих посадових осіб держави, глав іноземних держав і офіційних делегацій. Але вхід на територію відкритий для всіх бажаючих.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!