У вересні Прем'єр-міністр Ураїни Микола Азаров відвідає Івано-Франківську область з робочим візитом


10 вересня Прем'єр-міністр України Микола Азаров відвідає з робочою поїздкою Івано-Франківську область. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

«На 10 вересня у мене запланована робоча поїздка у Івано-Франківську область. Там буде пуск великого підприємства», - повідомив Глава Уряду.

Під час засідання Кабінету Міністрів України 21 серпня Прем'єр-міністр повідомляв, що з 10 вересня буде відновлено роботу на підприємствах «Карпатнафтохім» і «Лукор» в місті Калуш Івано-Франківської області, що дозволить забезпечити роботою понад 3 тис. осіб.

«Ми очікуємо з 10 вересня 2013 року відновлення виробництва поліетилену, хлору, каустичної соди і хлорвінілу, виробів з поліхлорвінілової смоли на підприємствах «Карпатнафтохім» і «Лукор» в місті Калуш Івано-Франківської області, - сказав Микола Азаров. - Ці потужності простоювали кілька років. Була складна економічна проблема і велика соціальна драма: адже без роботи залишалися тисячі людей. Тепер вони знову отримають стабільний заробіток, соціальні гарантії», - пише Стик.