У Верхнянській ТГ закликають мешканців прибрати свої ділянки, інакше штрафуватимуть


В громаді наголошують, що відповідно до вимог ч. 2 ст. 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» громадяни зобов’язані: утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою населеного пункту прилеглу до цих об’єктів територію.

З нагоди святкування 30-річчя Незалежності нашої держави керівництво громади просить у найкоротші терміни провести зазначені роботи.

"Просимо Вас привести у придатний для використання стан земельні ділянки, які належать Вам на праві власності чи користування, а також прилеглі території до присадибних ділянок. Просимо провести роботи щодо очищення Ваших земельних ділянок від бур'янів та засмічення, здійснити заходи щодо дотримання благоустрою території. У випадку невиконання вимог Закону України "Про благоустрій населених пунктів" та Правил благоустрою населених пунктів Верхнянської сільської ради відповідальних осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України "Про адміністративні правопорушення", яка передбачає відповідальність у виді накладення штрафу на громадян. Пам'ятаймо, що чистота і порядок в нашій громаді залежить від кожного з нас, зробимо наші території чистими та привабливими", - наголошують на сторінці Верхнянської об'єднаної територіальної громади.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!