У ветерана АТО з Франківська виявили пухлину в мозку. Потрібна допомога на операцію


Учасник російсько-української війни Сергій Янчук готується до складної операції з видалення пухлини в головному мозку і просить про фінансову допомогу.

Про це Сергій Янчук написав на своїй сторінці в соцмережі.

Франківець Сергій Янчук у 2014 році добровольцем пішов захищати Україну, потім став патрульним, а зараз потребує нашої з вами допомоги, щоб перемогти хворобу.

"Ми з рідними планували, що справимося з усім самостійно без поширення проблеми на загал, наскільки це можливо. Однак, є чітке усвідомлення того, що все не буде так однозначно. Близько півроку тому звернув увагу, що в мене погіршився зір. Подумав тоді, що вже за сорок минуло – старію. Але мені в геометричній прогресії ставало гірше. Нещодавно звернувся до дуже хорошої людини, лікаря-окуліста для консультації та можливого лікування. Пройшовши різні обстеження, отримав сумну констатацію: праве око осліпло вже на половину, а ліве на чверть. Остаточну причину вдалося встановити обстеженням МРТ: пухлина в головному мозку розміром майже 4 сантиметри… Ця зараза, що виросла в мені, почала перетискати зоровий нерв. Припиняти рости, воно не збирається. Втрата зору повністю, це питання часу. Після консультації з чудовим спеціалістом-нейрохірургом, прийнято рішення зробити операцію та видалити аденому. За кілька останніх днів, практично всі необхідні перед операцією обстеження пройшов, аналізи здав. Залежно від результатів лікар призначатиме дату проведення", - розповідає Сергій.

Втім, проаналізувавши фінансові витрати на вже зроблені обстеження та аналізи, розуміючи майбутні витрати на підготовку до оперативного втручання, та все подальше, чоловік зрозумів, що самостійно може не справитися.

"Мушу ще раз попросити вибачення та просити, хто має фінансову можливість – допоможіть, будь ласка! Від себе обіцяю, що боротимуся, як завжди в усьому, до останнього! Знаю, що світ не без добрих Людей! А я, як завжди впевнений оптиміст, вірю та знаю, що все буде ДОБРЕ",- пише Сергій.

Реквізити для допомоги:

Номер картки: 5486 5800 8031 1619 Райффайзен Банк

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!