В Брошнів-Осаді власними силами ремонтують футбольне поле


Вже певний час тривають роботи на стадіоні «Карпати» в Брошневі-Осаді. Там селищна рада ремонтує футбольне поле, і виконує всі роботи власними силами.

На цей час продовжують завозити ґрунт, щоб поле вирівняти. Про це повідомили на сайті громади.

"Доречно нагадати, що капітальний ремонт футбольного поля було розпочато у 2020 р. Тоді було проведено тендер на його капремонт, і в результаті встановлено поліуретанові бігові доріжки, що обійшлося бюджету (кошти ДФРР) у 5 мільйонів 800 тисяч гривень! А вже меліорацію (штучний полив футбольного поля) замовляло управління капітального будівництва облдержадміністрації. Загальна кошторисна вартість цього проєкту склала орієнтовно півтора мільйона гривень, з яких тоді було використано півмільйона гривень! Однак, до завершення робіт, як кажуть, ще далеко. По документах проектантів, це ще, як мінімум, мільйон гривень витрат, на які розраховувати у сьогоднішніх умовах, розуміємо, є нереально",- кажуть у сільраді.

Тож голова селищної ради прийняв рішення завершити роботи власними силами. 

"Оскільки стадіон ще й як потрібен громаді, і про це люди дуже часто нагадують. Тому й було прийнято рішення робити самим… Можемо, вміємо, вдається…",- підсумовують у сільраді.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!