В Івано-Франківську мешканці квартир раптово заборгували за тепло через приватну фірму


Люди боргують по 1500 грн.

Великими боржниками несподівано для себе стали жителі Івано-Франківська. У своїх квартирах мешканці встановили індивідуальне опалення, аж раптом виявилося, що вони досі залишаються споживачами теплокомуненерго. Люди винуватять приватну фірму, яка встановлювала їм котли. Кажуть, що підприємець обіцяв вирішити усі паперові питання, проте водночас, у фірмі бюрократичну відповідальність заперечують.

Люди встановили індивідуальне опалення, бо не мали у квартирах ні достатньо тепла, ні гярячої води. Але, як інформує ТСН, попрощатися з централізованим теплопостачанням виявилось непросто. Чотири родини довго ходили до тепловиків, узгоджуючи технічні умови. Крім того, люди ще мали виготовити за кілька тисяч гривень проект "відрізки". Тут і почули про приватну фірму, яка швидко вирішує бюрократичні питання.

Відтак, люди заплатили гроші. У грудні вже мали своє тепло, але платіжки з теплокомуненерго отримували й далі.

Нині у кожного з них накопичилося майже по півтори тисячі гривень боргу. У теплокомуненерго обурених людей приголомшили, що вони досі є їхніми споживачами і розірвати "стосунки" зможуть тільки після сплати боргу і виготовлення усіх необхідних документів.