В Івано-Франківську припинили діяльність ще одного грального закладу


5 травня працівники управління внутрішньої безпеки в Івано-Франківській області спільно з слідчими Івано-Франківського районного управління поліції задокументували діяльність закладу, який надавав послуги у протиправному бізнесі в Івано-Франківську. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Приміщення закладу працювало без вивісок, а зовні виглядало зачиненим. Під час проведення слідчих дій поліцейські вилучили 25 системних блоків, касовий апарат, кошти та чорнові записи і документацію, інформує пресслужба обласної поліції.

Поліцейські усю комп’ютерну техніку вилучили і направили на експертизу. Правоохоронці Івано-Франківська встановлюють осіб, які причетні до злочинної діяльності. Слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо ви виявили роботу грального закладу, негайно повідомляйте про це на лінію "102" для оперативного та належного реагування.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!