В Івано-Франківську з’явиться «Туристичне таксі»


В Івано-Франківську створюють «Туристичне таксі», яке зможе не лише довести гостей до місця призначення, але й максимально поінформувати їх про принади міста.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла начальниця управління міжнародних зв’язків, туризму та промоцій Івано-Франківської міської ради Уляна Басараб-Ганчак.

«Ми зрозуміли, що першими, хто розповідає про наше місту туристу, часто є водій таксі. Тому ми маємо на меті зробити невеличкий тренінг для водіїв таксі, щоб навчити їх якнайкраще презентувати Івано-Франківськ: розповісти про архітектурні «родзинки», готелі для відпочинку, ресторани з українською традиційною кухнею та інше. Ми не зможемо навчити всіх таксистів, але наліпка «Туристичне таксі» на склі авто буде вказувати, що водій цього таксі не лише зможе довести туристів до місця призначення, але й надати їм максимальну інформацію туристичного змісту», – зазначила Басараб-Ганчак.

За її словами, також водії «Туристичного таксі» роздаватимуть гостям інформаційні флаєри про Івано-Франківськ.

«Послуги жодним чином не вплинуть на вартість проїзду. Це наша спільна промоція Івано-Франківська з допомогою служб таксі», – запевнила Басараб-Ганчак.

Вона додала, що навчання водіїв служб таксі розпочнеться найближчим часом і буде для них безплатним.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!