В Ізраїлі чоловік подав до суду на дружину, бо вона ховає пульт від кондиціонера


Суддям не звикати стикатися з дивними історіями в залі засідань, але, часом, і їх можна здивувати.

Подібний випадок стався в суді у сімейних справах в Хайфі, де чоловік звернувся до судді з проханням видати судовий наказ про заборону, який зобов'яже його дружину припинити ховати від членів сім'ї пульти кондиціонера. Про це повідомляє  ProSvit.

Як описує ситуацію сайт Хайфа Крайот, чоловік заявив в суді, що дружина позбавляє дітей можливості включити кондиціонер, що заважає їм в приготуванні уроків і не дозволяє запросити додому однокласників. Після того, як протягом тривалого часу діти дзвонили йому на роботу, щоб запитати чи не знає він де знаходиться пульт, чоловік з'ясував, що дружина не дозволяє включати кондиціонер з міркувань економії.

Адвокат дружини стверджував в суді, що жінка вважає, що немає ніякої необхідності включати кондиціонер в денний час, що важливо знизити споживання енергії та від кондиціонера днем ​​немає ніякої користі. Адвокат заявила, що жінка не може назвати причину, по якій вона замикає на ключ дві полиці, які - за твердженням чоловіка - забиті солодощами і шоколадом.

Сама жінка заявила в суді, що її поведінка привела родину до економічного добробуту.

"Я за економію, а не за скупість. Ми маємо віллу не через марнотратства мого чоловіка, а завдяки економії з мого боку, включаючи утримання від зайвого використання кондиціонерів".

Суд запропонував адвокатам сторін прийти до угоди, яке буде прийнятно для батьків і дітей і попередив адвоката жінки, що якщо суду доведеться займатися цим питанням, то він зобов'яже її клієнтку в оплаті витрат, поруч з яким витрати на використання кондиціонерів здадуться мізерними.