В Калуші 9 гуртожитків можуть залишитися без світла через борги ЖЕО


Калуське КП «Житлово-експлуатаційна організація №4» - на межі знеструмлення.

Зараз його заборгованість за електроенергію складає майже пів мільйона гривень. При цьому організація не дотримується потрібних термінів і обсягів розрахунків, щоб уникнути вимкнення. Про це повідомили в Прикарпатенерготрейд.

«На жаль, борг ЖЕО №4 продовжує зростати, а численні переговори з його керівництвом не дають бажаних результатів. Ми надіслали лист міському голові Калуша з проханням втрутитись в ситуацію. Якщо питання заборгованості не вдасться вирішити в найкоротший термін, 10 березня до об’єктів ЖЕО буде припинено електропостачання», - пояснює заступник начальника департаменту по взаємодії з клієнтами ТОВ «Прикарпатенерготрейд» Василь Бойчук.

Таким чином, знеструмлять всі об’єкти цього споживача, серед яких є 9 гуртожитків, тобто житлових приміщень.

"Розуміємо, що припинення електропостачання матиме негативні наслідки, особливо для мешканців квартир. Однак наше підприємство вже неодноразово йшло назустріч ЖЕО, проте ситуацію з розрахунками це не покращило. Вкотре сподіваємось, що керівництво ЖЕО №4 оперативно відреагує на проблему і виконає всі потрібні заходи, щоб уникнути знеструмлення. Інакше ми не можемо вкотре закривати очі на борги окремого споживача і цим самим ставити під загрозу закупівлю ресурсу та надійне електропостачання для наших побутових і юридичних клієнтів", - кажуть в компанії.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!