В Косові магазини і кав'ярні зачинятимуть під час зустрічі Героїв "на щиті"


Сьогодні Косівська районна військова адміністрація ініціювала зустріч представників влади, духовенства та поліції із власниками місцевого бізнесу щодо гідної зустрічі Героїв на щиті та дотримання заходів безпеки під час повітряної тривоги.

Йшлося про роботу магазинів, кав’ярень, установ та організацій під час прощання із загиблим за Україну Героєм, якого в останню дорогу привозять на майдан Незалежності м. Косова, щоб віддати мужньому бійцю належну шану, подякувати за подвиг та помолитися за упокій його душі.

На зустрічі мали слово голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак, о. Ростислав Близнюк, начальник Косівського РВ ГУНП в області Павло Федій, Косівський міський голова Юрій Плосконос. Свою думку висловили і підприємці.

У підсумку обговорення дійшли згоди, що магазини, кав’ярні, установи тощо, які безпосередньо працюють на майдані Незалежності у центрі міста, на час прощання із Воїном на щиті зачинятимуться та долучатимуться до скорботного заходу.

«У кожної людини на першому місці повинні бути духовні цінності та моральні орієнтири. Не маємо права забувати, якою ціною дається відносно спокійне життя у тилу. За Україну гинуть кращі її сини та дочки. Гідно зустріти та провести в останню земну путь полеглих бійців є нашим обов’язком», - говорилося на зустрічі.

Керівник району Наталія Кучма також наголосила підприємцям на неухильності дотримання загальних рекомендацій щодо правил поведінки під час повітряної тривоги.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!