В Ланчині розпочали ремонт дороги, яка постраждала від паводку


Селище Ланчин Надвірнянського району дуже постраждало від руйнівної водної стихії наприкінці червня.

 Зокрема на автодорозі Т-09-05 Делятин – Раківчик у межах населеного пункту необхідно оновити дощову каналізацію. Під час зливи потоки швидко її забили, надлишок води руйнував дорогу, повідомляє САД в Івано-Франківській області.

Керівники ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» запропонували допомогу з ліквідації наслідків паводку, зокрема здійснити капітальний ремонт 3,5 км дороги Т-09-05 Делятин - Раківчик у межах Ланчина.

Проектом передбачено заходи з поліпшення безпеки руху, оновлення освітлення. Для збереження дорожнього покриття передбачено також оновлення дощової каналізації. Опісля компанія приступить до влаштування двох шарів асфальтобетону.

30 червня в смт Ланчин Надвірнянського району розпочато ремонт ділянки дороги Т-09-05 Делятин – Раківчик у межах населеного пункту. Працівники демонтують старі бордюри і тротуари, влаштовують новий бордюрний камінь.

Також триває підготовка основи пішохідних доріжок до влаштування фігурних елементів мощення. Дорога проходить центральною частиною селища, тож важливо поліпшити заходи безпеки та комфорт мешканців.

Компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл» направила до Ланчина 28 одиниць техніки. До ремонту буде залучено 60 дорожніх працівників. На наступному тижні планується фрезерування старого асфальту. За домовленістю ці послуги будуть надані у якості благодійної допомоги.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!