В Микитинцях алабай напав на дитину. Батьки шукають свідків


В неділю, 12 вересня, біля 16 год. на річці Бистриця Надвірнянська на 10-річного хлопця накинувся алабай, звалив на землю і покусав, поки власник не стягнув собаку з дитини.

Про це повідомила мама дитини Капустян Наталия. За її словами, несамовиті крики хлопчика чули відпочивальники навкруги. Хоч місце досить безлюдне - це орієнтовно вхід з вулиці Об'їздової в Микитинцях.

"У дитини чисельні глибокі рани на спині, руці і нозі. У власника собаки чи у "друзів" які були з ним на місці злочину навіть знайшовся хлоргексидин, щоб обробити рану і кусок бинта. Але не було в наявності СОВІСТІ, щоб подзвонити батькам і признатися у своїй халатності і безвідповідальності. Давши дитині 200 гривень "за моральний ущебр" і підсмішковуючись, запевняв, що його собака має прививки. Перелякану дитину ніс на руках товариш не набагато старший за нього. Додому підвіз чоловік, що був поряд і чув крики дитини. Поки викликали поліцію від власника і собаки слід простив. Думали спочатку, що ця собака належить тим людям, які живуть поруч. Опитавши сусідів, виявилось, що на це місце щосуботи і в неділі везуть собак з цілого міста "на тренування". Допоможіть знайти винуватців цієї трагедії і запобігти такому звірству в майбутньому. Будь-яка інформація - важлива!",- просить мама.

Якщо вам щось відомо, або ви були свідком, пишіть в приват Капустян Наталия

На карті - приблизне місце, де сталася подія

На зображенні може бути: карта

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!