В Надвірній блискавка влучила у будинок. Згоріло горище


Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

1 серпня о 18:09 в селищі міського типу Яблунів Косівського району виникла пожежа оборогу з сіном в приватному господарстві. Вогнем знищено оборіг з сіном. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:28 в місті Надвірна на вулиці Курбаса виникла пожежа на горищі приватного двоповерхового житлового будинку з мансардним поверхом в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено горищне приміщення будівлі на площі 50 м.кв. Ймовірна причина виникнення пожежі - влучання блискавки.

О 21:44 в селі Бережниця Калуського району виникла пожежа дерева. Вогнем пошкоджено дерево. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:25 в місті Галич на вулиці Ніни Вівчаренко виникла пожежа покрівлі та перекриття будівлі гаражу на площі 30 м.кв., розташованого на території комунального підприємства. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

2 серпня о 00:15 в селі Заріччя Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку в приватному господарстві на площі 90 м.кв. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 00:24 в селі Середній Березів Косівського району виникла пожежа покрівлі житлового будинку в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!