В обласному центрі екстреної медичної допомоги відкрили додаткові приміщення


Вчора на підстанції №4 комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» відкрили додаткові спеціальні приміщення.

Участь у відкритті взяли директор департаменту охорони здоров’я ОДА Ігор Дмитренко, ректор Івано-Франківського національного медичного університету Микола Рожко, директор КНП «ОКЦЕМД та МК ІФОР» Мирон Матейко, йдеться на сайті ОДА.

Враховуючи те, що ця підстанція обслуговує велику кількість населення та знаходиться у мікрорайоні «Пасічна» обласного центру, до якого часто буває ускладнений доїзд, виникла потреба у збільшенні штату медперсоналу та розширенні приміщень. Такий підхід, вважають у департаменті охорони здоров’я ОДА, зменшить навантаження на одну бригаду, вирішить проблему вчасного доїзду до пацієнтів та покращить якість надання медичних послуг.

Запрошені гості оглянули нові приміщення, в яких тепер знаходяться пункт поповнення медикаментів, амбулаторія та комфортні кабінети медперсоналу.

«Сьогодні ми вкотре бачимо результат плідної співпраці департаменту охорони здоров’я, медичного університету та практичної медицини», – відзначив Ігор Дмитренко. Адже тільки так, на переконання керівника профільного департаменту ОДА, можна досягти хороших результатів, а головне – зробити надання медичної допомоги своєчасним, якісним та ефективним.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!