В прикарпатській фіскальній службі прокоментували обшуки ДБР та СБУ


Близько полудня 25 січня в офіс Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, що на пішохідній частині вулиці Назележності, навідалися силовики.

Слідчі дії за оперативного супроводу СБУ проводили працівники Державного Бюро Розслідувань.

Сьогодні, 27 січня керівництво Головного управління ДФС в Івано-Франківській області оприлюднило заяву про ці події, інформує Бліц-Інфо.

"25.01.2021 року в ряді ЗМІ розповсюджена інформація про те, що співробітники ДБР та СБУ проводили обшуки в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, що в свою чергу набуло певного резонансу. З метою спростування поширенню чуток, Головне управління ДФС в Івано-Франківській області повідомляє, що керівництво і особовий склад управління працює в штатному режимі, виконуючи завдання по виявленню правопорушень у сфері оподаткування, митній та бюджетній сферах, відшкодуванню завданих державі збитків та направленню кримінальних проваджень до суду. Працівники Головного управління ДФС в Івано-Франківській області працюють з суворим дотриманням діючого законодавства. Жодних звинувачень працівникам ДФС не пред’явлено", -йдеться в заяві.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!