В прикарпатській поліції розповіли подробиці обшуків у лісгоспах


Поліцейські Івано-Франківщини провели масові обшуки на території кількох лісових господарств у справі про незаконну вирубку лісу.

Як прокоментував головний поліцейський області Володимир Голубош, після повені звучала інформація, що однією з причин можуть бути неконтрольовані рубки лісу, інформує Бліц-нфо.

"В межах кримінального провадження за фактом можливих зловживань працівниками лісового господарства, вчора було проведено 14 обшуків. Зокрема на території Надвірнянського району: Делятинський і Надвірнянський лісгоспи. Було залучено близько 100 працівників поліції. В результаті проведених обшуків була вилучена документація за останніх два роки по рубках лісу, санітарних рубках лісу, документація яка стала підставою для надання дозволів на вказану рубку лісу. Також були проведені понад 10 обшуків по об'єктах господарської діяльності, в результаті чого було вилучено близько сотні кубічних метрів необлікованої деревини та готових лісоматеріалів в загальній кількості до 1000 кубічних метрів. Також було вилучено близько 5 тисяч необлікованих бірок. Також вилучалась документація щодо тендерних процедур", - каже поліціянт. 

Наразі за словами Володимира Голубоша, зібрані матеріали та речові докази досліджуються, втім, з наявних доказів вже можна сказати, що є зловживання серед працівників лісового господарства. За наявності підстав надалі матеріали передадуть в ДБР.

До теми: В кількох прикарпатських лісгоспах провели масові обшуки через незаконні рубки

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!