"Вам - живопис, мені - життя": Благодійний марафон франківського художника продовжує рятувати життя


Заради життя молодої мами Оксани Олійник івано-франківський художник Михайло Тимчук виставив на аукціон свою роботу "Серпневе літо".

Дмитро Тимчук, який переміг хворобу завдяки своєму таланту, взявся допомагати іншим хворим збирати гроші на лікування.

"Дорогі друзі, не знаю, що може бути страшнішим в нашій країни окрім як стикнутися з важкою хворобою. Знаю це тому, що сам зустрівся з подібним. Наша держава в таких ситуаціях перетворюється на страшну машину смерті, яка залишає тебе і рідних сам на сам. З болем і без найменшої надії. Ми щодня прокидаємося, ходимо на роботу, вирішуємо буденні справи і завжди думаємо "мене це омине", "зі мною цього ніколи не станеться"...Однак, такі захворювання як онко не знають жодних з цих аргументів. Yarka Oliinyk молода мама, 30 років. Двоє малолітніх дітей. Пластунка. Для лікування потрібна пристойна сума в 100 тис. дол. Во ім'я життя цієї молодої жінки я виставляю на аукціон свою роботу "Серпневе літо", 60х75 полотно, олія 2015р", - написав Тимчук.

Аукціон починається 8 грудня і завершиться в п'ятницю, 11 грудня о 24.00.
Стартова ціна полотна - 1 000 грн. Після завершення аукціону переможцю потрібно буде перерахувати суму на вказаний художником рахунок та отримати картину.

Якщо хтось бажає просто допомогти Ярці - ось реквізити: 

Картка : 4149 4978 4651 1253 (Трояк Олена Микитівна, мама)

або 5168742314616545 (Тарас Трояк, брат Ярки).

Сторінка допомоги Оксані Олійник