Відома ведуча поділилась світлинами відпочинку з Яремче


Українська телеведуча Лідія Таран приїхала на відпочинок у Карпати.

Таран поїхала на вікенд в Яремче з мамою. Ведуча ділиться емоціями відпочинку на власній сторінці у мережі Instagram, пише Бліц-Інфо.

«Боже, яка краса, ой смереки, ой а річечка!» Ну як можна залишити дачу, відірватись від консервування огірків і оце- «куди я поїду, в мене ж тут помідори почались, а яблука?!» проєкт Вивезти маму на відпочинок в Карпати був близьким до фіаско. У мене пішов Тиждень. Тиждень переговорів плачів та вмовлянь. Ледь посадила в машину. Майже силою. І от нарешті сьогодні я почула іншу пісню. Тому це фото і весь красиво спланований спільно з @romantikspahotel маршрут відпочинку вважаю своєю особистою перемогою!А ви давно своїх вивозили?",- підписала фото з мамою журналістка.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

«Боже, яка краса, ой смереки, ой а річечка!»😁Ну як можна залишити дачу, відірватись від консервування огірків і оце- «куди я поїду, в мене ж тут помідори почались, а яблука?!» 😱проект Вивезти маму на відпочинок в Карпати був близьким до фіаско.. моя partner in crime @julia_zhma переконала свою Ольгу Петрівну набагато швидше. Результат багаторічних тренувань. У мене пішов Тиждень. Тиждень переговорів плачів та вмовлянь. Ледь посадила в машину😜Майже силою. І от нарешті сьогодні я почула іншу пісню. Тому це фото і весь красиво спланований спільно з @romantikspahotel маршрут відпочинку вважаю своєю особистою перемогою!🤟😀А ви давно своїх вивозили? #карпати #мамавотпуске #літовгорах

Допис, поширений Лідія Таран Lidiya Taran (@lidiyataran)

Також Таран показала, як плаває в басейні в надувному колі у вигляді кавуна.

До теми: Відома ведуча поділилася враженнями від відпочинку в Яремче

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!