Відомий мандрівник Дмитро Комаров купив землю у Верховині


Телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров купив землю у Карпатах.

Про це він повідомив у соціальній мережі “Іnstagram“, пише Бліц-Інфо.

"Верховина, зустрічай нового сусіда))! Або «обережніше з бажаннями, вони збуваються». Я не можу порахувати, скільки разів був в Карпатах: шкільні табори, студентство, божевільне захоплення гірськими лижами і фрірайдом, походи. Я з дитинства в Карпатах. Коли ми почали знімати перший сезон українських програм - Карпати малися на увазі самі собою. Питання було лише в тому, де почати? Драгобрат? Буковель? Славське? Яремче? Ворохта? Пилипець? Я був у всіх цих та інших місцях, все обожнюю",- ділиться мандрівник.

Ведучий додає, що Карпати досконалі скрізь і у кожному населеному пункті багато цікавого, але у Верховину він закохався.

"Так 11 місяців тому я вперше приїхав до гуцульської столиці. Я думав, що знаю Карпати, але раптом відкрив для себе кращі краєвиди на Говерлу і Чорногірський хребет, якусь особливу, спокійну атмосферу поруч з містом, зустрів фантастичних людей. Я знайшов місце, в якому не тільки дуже багато сюжетів для програми, а в яке хочу повернутися поза роботою. Я закохався в Верховину. Закінчив зйомки, повернувся без камери, приїжджав в престур разом з колегами-журналістами. А цього літа знайшов нові неймовірні теми для другого сезону",- розповідає Комаров.

Мандрівник зазначив, що придбав дачу. У цьому рішенні йому допомогли поставити крапку нові зйомки: гід поїхав і на тиждень залишив ключі від будиночка і машину.

"Я протестував себе в ролі жителя. І ось мене можна привітати - вчора я оселився в Верховині, по сусідству з будиночком гіда. Точніше, поки купив ділянку 10 соток. Наступного року сподіваюся почати будувати дачу. Чекайте фотозвіт. Йо, гуцули, будемо сусідами!",- йдеться в дописі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!