Візовий центр у Франківську припинив роботу на невизначений термін


Пункт прийому візових анкет (ППВА) у м. Івано-Франківськ тимчасово призупиняє роботу з 20 липня і до наступного повідомлення.

Про це Бліц-Інфо повідомили у пресслужбі Пунктів Прийому Візових Анкет (ППВА).

Для Клієнтів, які вже зареєстровані до ППВА на подачу документів на візу, починаючи з 20 липня і далі, пропонують обрати одну з наведених нижче опцій подачі документів:

- скористатися послугою подачі документів у форматі Поштового відправлення через кур’єрську службу «Нова Пошта», відправивши пакет документів на відділення «Нової Пошти» № 75 за адресою: м. Львів, вул. Газова, 5а. Перед відправкою документів прикарпатців просять детально ознайомитись з правилами подачі документів у форматі Поштового відправлення за наступним посиланням на веб-сайт: https://www.vfsglobal.com/Poland/Ukraine/submit-documents-in-the-format-of-a-postal-item.html

Увага! Прикарпатців просять на період закриття Пункту прийому візових анкет НЕ ВІДПРАВЛЯТИ документи до Івано-Франківська, оскільки їхній розгляд розпочнеться лише після відкриття Пункту, або зачекати на нову дату реєстрації до ППВА (Кол центр зв’яжеться з вами, щойно ППВА відновить свою роботу)

З Клієнтами, паспорти яких знаходяться у ППВА, будуть зв’язуватись в індивідуальному порядку і інформувати щодо способу отримання паспорту.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!