Влада Івано-Франківська не знає, як добиратись людям до домівок по вулиці Набережна


Через аварійну дорогу по вулиці Набережна імені Василя Стефаника, що в Івано-Франківську,тимчасово змінено схему руху маршруту №86. Проте, як добиратись людям до своїх помешкань влада не подумала.

Кореспонденти «Бліц-Інфо» вирішили з’ясувати у влади, чим тепер мешканці вулиці Набережна мають добиратись додому, коли маршрут №86 не їздить? Чиновники відповіли дуже цікаво.

«Ніяк. Нічим. Там не можна їздити, бо дорога в жахливому стані, вона аварійна, бажано взагалі по ній не їздити», - зазначив заступник начальника відділу транспорту та телекомунікацій Володимир Чих.

Нагадаємо, як повідомляли раніше кореспонденти «Бліц-Інфо»  Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку розробив проект-рішення, яке було прийнято на міськвиконкомі 7 серпня 2013 року «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 15.02.2007 р. №73 «Про затвердження мережі міських автобусних маршрутів»,  тимчасово, до проведення ремонту дорожнього покриття Набережної імені Василя Стефаника, змінено схему руху маршруту №86.

Тепер маршрут №86 їздить так: «Вокзал – АС-3» у зворотному напрямку, а саме: АС-3 – вул. Г. Мазепи – вул. К. Данила – вул. Вороного – вул. Бельведерська – вул. Довга – вул. Берегова.