Власникам зелених садиб в Яремче радять призупинити бронювання на період карантину


Влада Яремче рекомендує власникам відпочинкових закладів та зелених садиб призупинити бронювання житла на період карантину.

Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС. Його опублікували на сайті Яремчанської міської ради, пише Бліц-Інфо.

"Відділу туризму та зовнішніх зв’язків, відділу економічного розвитку звернутися до власників відпочинкових закладів, садиб зеленого туризму, орендарів, об’єктів ринкового господарства, магазинів, ресторанів, тощо, проводити дезінфекцію зазначених об’єктів. Також рекомендувати власникам відпочинкових закладів, садиб зеленого туризму призупинити бронювання житла на період карантину", - йдеться в документі.

Окрім того, пропонується звернутися до суб’єктів підприємницької діяльності, які займаються продажем лікувальних препаратів, засобів індивідуального захисту, антисептичних препаратів, дезінфекційних середників забезпечити їх наявність та не допустити ріст цін на медикаменти. А керівникам продовольчих закладів, АЗС та аптек обслуговувати клієнтів із розрахунку 6 м.кв на особу.

Також з 17 березня з 00.00 години у місті рекомендовано тимчасово призупинити роботу таких об’єктів загального користування незалежно від форми власності розташованих на території Яремчанської міської ради :

- бібліотеки та інших культурних і розважальних закладів;
- дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі
спортивних;
- фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та
стадіонів;
- усіх магазинів, (крім продуктових, аптек та АЗС);
- торговельно-розважальних центрів;
- ресторанів, закладів громадського харчування, серед іншого у готелях,
барів, клубів, кафе, тощо;
- відпочинкових закладів, садиб зеленого туризму, орендарів, об’єктів
ринкового господарства;
- інших закладів та установ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!