Вночі на франківській стометрівці побилася компанія. Дійшло до стрілянини


Правоохоронці Івано-Франківського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за даним фактом. Зараз слідчі встановлюють усіх учасників даної події. Проводиться розслідування.

Про це Бліц-Інфо повідомили у пресслужбі прикарпатської поліції.

Як зазначається, 12 червня о 1:50 на лінію «102» надійшло повідомлення від перехожих громадян про бійку та стрілянину в центрі Івано-Франківська. На місце події негайно прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст.

"У ході першочергових слідчих дій, опитування свідків події правоохоронці попередньо з’ясували, що між компанією із п’яти осіб та двома чоловіками раптово виник словесний конфлікт, який переріз у бійку. За словами очевидця, один із учасників конфлікту витягнув предмет, схожий на пістолет та, погрожуючи ним, з місця події втік. Інший учасник бійки, якому компанія молодиків нанесла тілесні ушкодження, дістав також предмет, схожий на пістолет і здійснив постріл вгору", - кажуть у пресслужбі.

Наразі за медичною допомогою ніхто не звертався.

Патрульні вночі затримали декількох осіб, які можуть бути причетними до хуліганських дій.

Всі обставити події будуть встановлені в ході розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

До теми: У Франківську поліцейські виїхали на стрілянину, а знайшли побитого хлопця

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!