Володимир Війтишин закликає прикарпатців молитись за мир в Україні


"...ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВСЬОГО ДУХОВЕНСТВА ТА ВІРНИХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ АРХІЄПАРХІЇ УГКЦ З ЧЕРГОВИМ ПОСИЛЬНИМ ЗАКЛИКОМ ДО МОЛИТОВ ТА ПОСТУ..." - МИТРОПОЛИТ ВОЛОДИМИР.

Всечесним отцям-душпастирям, монахам і монахиням, дорогим і возлюбленим братам і сестрам Івано-Франківської єпархії! 

Дорогі в Христі, у цей не простий час у нашій державі звертаюсь до всього духовенства та вірних івано-франківської архієпархії угкц з черговим посильним закликом до молитов та посту в наміренні мирного розв’язання конфліктної ситуації, яка склалася в державі.

Сьогодні, як ніколи нам потрібно звернути свої усильні благання до Всемилостивого Бога, щоб за посередництвом святих мучеників і блаженних нашої землі випросити в нього миру та розуму, щоб даний загострений конфлікт міг розв’язатися для добра Батьківщини України та її громадян.

Тому прошу Вас усіх, підтримати прохання Блаженнішого Святослава – Глави і Батька УГКЦ до посильної молитви і посту. Рівночасно звертаюсь до душпастирів, щоб у  всіх парафіях Івано-Франківської архієпархії звучав церковний передзвін, проводились богослужіння за мир.

Особливо звертаюся до наших християнських родин, щоб о 21:00 пожертвували свої молитви Господеві в наміренні за мир в Україні, адже ж родинна молитва має велику силу перед престолом Всевишнього.

Благословення Господнє на Вас,

+ Володимир Війтишин
Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ.


ДНЯ 19 ЛЮТОГО 2014 Р.Б.