Визначено кращих державних службовців Івано-Франківщини


На Івано-Франківщині проведено ІІ етап щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Чотири переможця готуються до ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу.

Як зазначила начальник Управління державної служби Головного управління державної служби України в області Світлана Онищук, з кожним роком конкуренція між державними службовцями зростає, так само як і рівень їх знань та вмінь.

 «Державний службовець повинен йти в ногу з часом і технологіями. Сьогодні вимоги до працівників державної служби зростають чи не щомісяця, тож в роботі вони постійно вчаться та самовдосконалюються. Цього року в Івано-Франківській області ми зафіксували зростання учасників конкурсу, сподіваємось, що й надалі кількість бажаючих взяти участь в конкурсі зростатиме», – наголосила Світлана Онищук.

         За результатами ІІ туру Конкурсу «Кращий державний службовець» в Івано-Франківській області переможцями стали:

- Носенко Галина Степанівна – заступник начальника управління тваринництва, бджільництва, рибництва, економіки, прогнозів та переробки – начальник відділу економіки, прогнозів та переробки Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації;

- Фербей Софія Михайлівна – головний економіст відділу доходів та економічного аналізу Управління доходів та фінансів галузі виробничої сфери Департаменту фінансів облдержадміністрації;

- Галькович Олег Антонович – начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Коломийської райдержадміністрації.

-  Лаврук Володимир Володимирович – головний спеціаліст відділу освіти Косівської райдержадміністрації.

В рамках підготовки до фіналу конкурсу на базі ІФ ОЦППК відбудеться засідання круглого столу на тему: «Актуальні питання проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»,  з метою підготовки переможців ІІ туру Конкурсу в області до участі у ІІІ турі.