Як працюватиме обленерго під час адаптивного карантину?


Карантинні обмеження січневого локдауну зняті, тому з 25 січня обленерго здіснюватиме обслуговування споживачів у звичному режимі роботи в умовах адаптивного карантину.

Зняття посилених обмежень не означає, що вірус подолано. Тому, заради власної безпеки, відвідуйте центри обслуговування клієнтів лише за нагальної потреба, надаючи перевагу дистанційним способам розв'язання питань електроенергії:

Отримати корисну інформацію можна на сайті компанії

Замовити послуги з розподілу електроенергії можна дистанційно. Більше інформації про те, як це зробити – на сайті компанії в розділі «Меню»-«Споживачам»-«Розподільчі послуги»- «Як замовити розподільчу послугу онлайн» або за посиланням.

Отримати відповідь на питання про розподіл електроенергії можна через кол-центр за тел. 0 800 50 40 20 або  (0342)  59-40-20 

Обрати найзручніший дистанційний спосіб подання показників можна в розділі «Подати показник» за посиланням.

Якщо необхідність відвідати центри обслуговування клієнтів все ж виникне, пам’ятайте про засоби особистої безпеки: одягайте маску, дотримуйтесь соціальної дистанції, використовуйте санітайзери. І головне - залишайтесь вдома, якщо відчули симптоми вірусного захворювання.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!