Як працюватиме Прикарпаттяобленерго під час карантину


АТ «Прикарпаттяобленерго» обмежує особистий прийом споживачів через Центри обслуговування клієнтів та Інформаційно- консультаційні центри до 3 квітня.

Щоб запобігти поширенню спалаху COVID-19 серед працівників та клієнтів компанії, на час карантину робота ЦОКів та ІКЦ переходить в режим дистанційної комунікації.

«Центри обслуговування клієнтів та Інформаційно-консультаційний центр обленерго є місцем масового скупчення людей, особливо у звітні періоди, – кажуть у компанії.  Залишати їх відчиненими для роботи з клієнтами – невиправданий ризик, адже у багатолюдних місцях існує значна загроза зараження. Посилені заходи щодо обмеження поширення коронавірусу застосовують по всій області, і дуже важливо їх дотримуватись, адже саме від цього залежить життя і здоров’я прикарпатців».

На час карантину клієнти АТ «Прикарпаттяобленерго» можуть отримати фахову консультацію з питань розподілу електричної енергії дистанційно:

-          Через кол-центр: 0 800 50-40-20 або (0342)59-40-20 (цілодобово)

-          Телефоном: (0342) 59-45-59 (понеділок – четвер: з 8 до 17 год, обід з 13 год до 14 год; в п’ятницю: з 8 до 16 год., обід з 13 год до 14 год)

-          Електронною поштою для звернення: iks@oe.if.ua  

-          Через сервіс Персональний кабінет: https://my.oe.if.ua/ 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!