Яка погода на Прикарпатті очікується цього тижня


Цього тижня на Прикарпатті прогнозують похолодання та опади.

Так, у вівторок, 20 липня, протягом усього дня погода буде похмурою. Сильний дощ, який вдень прийде на зміну дощу із грозами, продовжуватиме йти до пізнього вечора. Температура повітря вдень 21..23о, вночі - 15..17о, пише Бліц-Інфо з посиланням на Український гідрометеорологічний центр.

У середу, 21 липня, з ранку до самого вечора в Івано-Франківську небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сильний дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Стовпчики термометрів покажуть 13..15о вночі та 21..23о вдень.

У четвер, 22 липня, хмари, що з'являться на небі вранці та протримаються майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вдень 22..24о, вночі - 12..14о.

У п'ятницю, 23 липня, в Івано-Франківську ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. День пройде без істотних опадів з температурою повітря 22..24о вдень та 12..14о вночі.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!