Якої погоди чекати прикарпатцям цього тижня


Цього тижня прикарпатців тішитиме літня погода. Втім, не обійдеться без дощів.

Зокрема у понеділок, 13 липня на Прикарпатті буде хмарно з проясненнями, інформує Бліц-Інфо. Ранкова ясна погода протримається зовсім недовго - вже вдень небо вкриється хмарами, які лишатимуться там до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вдень 17-19о тепла.

У вівторок, 14 липня протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі 10-13о, вдень 17-20о тепла. 

Середа, 15 липня буде трішки теплішою. Перша половина дня буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Без опадів. Температура повітря вночі 15-16о, вдень 20-22о тепла.

Вже у четвер, 16 липня прикарпатцям варто прихопити на роботу парасольки. Вдень на якийсь час небо затягнеться хмарами і можливий невеликий дощик, але вечір буде ясним, як і ранок. температура повітря вночі 13-16о, вдень повітря прогріється до 22-24о.

На завершення робочого тижня у п'ятницю, 17 липня протягом усього дня погода буде похмурою. Сильний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора повинен послабшати. Температура повітря вночі 13-15о тепла, вдень 21-23о тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!