Якою буде погода цього тижня на Прикарпатті


За повідомленням синоптиків, початок тижня на Прикарпатті буде прохолодим та з опадами.

Зокрема, сьогодні, 8 березня, майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Удень піде сніг, проте незабаром він закінчиться. Ввечері опадів не очікується. Температура повітря вдень 0..2о, вночі - -2..-4о,інформує Бліц-Інфо з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 9 березня, з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Стовпчики термометрів покажуть -5..-7о вночі, вдень - 0..2о.

У середу, 10 березня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний сніг. Температура повітря вдень - 2..4о, вночі - -5..-7о.

У четвер, 11 березня, в Івано-Франківську хмарна погода буде триматися до самого вечора. Можливий дощ. Стовпчики термометрів покажуть -1..-3о вночі та 5-7о вдень.

У п'ятницю, 12 березня, ввечері погода проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Нічний сніг вранці може посилитися. У другій половині дня він зміниться на дрібний дощ і тільки ввечері закінчиться. Температура повітря вдень 7..9о, вночі - 1..3о ,

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!