З наступного тижня франківці зможуть зареєструвати дітей в новий дитсадок


Вже з 23 вересня у центральному ЦНАПІ стартує реєстрація в новий дитсадок «Джерельце». Ясла-садок № 37 розташований у мікрорайоні «Липки», два роки його готували до відкриття з будівельною компанією «Ярковиця» в рахунок пайової участі.

«Це вже восьмий дитячий садочок, відкритий за моєї каденції. Три із них були реалізовані разом з компанією «Ярковиця». Дякую компанії, Володимиру Балагурі та всьому депутатському корпусу за таку плідну співпрацю. Я надіюся, що він буде тішити добрими виховниками. Адже як ми виховаємо своїх дітей – таке майбутнє завтра буде в нашої держави», – заявив на відкритті міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Про це йдеться на сторінці міського голови.

В.о. завідувачки закладу дошкільної освіти №37 «Джерельце» Надія Яцкевич розповідає, що заклад розрахований на 200 дошкільнят. Міститиме 6 груп – 5 дошкільних і одну ясельну.

«Садочок готовий до зустрічі зі своїми вихованцями», – наголошує вона.

За словами заступниці міського голови Вікторії Дротянко черга буде здійснюватися в центральному ЦНАПі з окремим реєстратором.

Вона зауважує, що уже дуже багато охочих потрапити в садок і з Липок, і з інших мікрорайонів. Тож за словами Вікторії Дротянко, місто активно продовжує співпрацю у відкритті нових дитячих садочків і у Крихівцях, і на Хоткевича.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!