За два тижні на дорогах Прикарпаття виявили понад п'ять тисяч порушень


Впродовж місяця, починаючи з 20 липня, на території Івано-Франківщини проводиться комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Безпечні автомобільні дороги».

Про це пише пресслужба прикарпатської поліції.

Профілактичні заходи направлені на покращення безпеки дорожнього руху та недопущення загибелі й травмування людей в дорожньо-транспортних пригодах.

Щодоби для нагляду за безпекою дорожнього руху на автошляхах краю залучаються близько 70 екіпажів із числа працівників груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади та патрульних поліцейських.

Особлива увага поліцейських зосереджена на аварійно-небезпечних ділянках та в місцях найбільшої концентрації дорожньо-транспортних пригод.

Від початку профілактичних заходів правоохоронці зафіксували 5120 порушень в сфері безпеки дорожнього руху, серед яких 140 – за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, 1440 – перевищення швидкісного режиму та ряд інших порушень.

Поліція Івано-Франківщини закликає учасників дорожнього руху дотримуватися Правил дорожньої безпеки та пам’ятати, що вас чекають вдома живими та здоровими.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!