За кошти Бюджету участі розпочали ремонт вулиці Марка Черемшини


Вулиця Марка Черемшини – доволі маленька та з’єднує вулиці Залізничну і Марійки Підгірянки у м. Івано-Франківську.

Вона знаходиться в приватному секторі, а не серед багатоповерхівок. І все одно тамтешні мешканці змогли об’єднати зусилля, створити проект, набрати велику кількість голосів та вулиця стала однією із переможців програми “Бюджет участі-2021”. Проект подали 30 березня, а роботи тут вже розпочались ще тиждень тому, йдеться на сайті міського голови

“Тішимось, що цьогорічні проекти програми “Бюджет участі” вже почали реалізовуватись. Особливо в такий непростий рік. Надіємось, що ті роботи, які запланували цього року – будуть зроблені”, – коментує Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

Подивитись усіх переможців та інші проекти програми “Бюджет участі-2021” можна за посиланням: https://bu.mvk.if.ua/ Нагадаємо, що цього року місто виділило 18 мільйонів на ідеї громади. Переможцями цього року стали 62 проекти у різних категоріях. 

Мешканець вулиці Роман Марущак радіє початку ремонту та щиро дякує усім, хто підтримав проект своїм голосом. “Наша вулиця, завдяки великій підтримці, зайняла 6-те місце. І, відповідно, попала в число переможців”, – каже п.Роман та закликає усіх мешканців громади реєструвати проекти, не втрачати можливості й втілювати мрії.

А також розповів секрет, як саме вдалось перемогти – завдяки об’єднанню усієї зростаючої парафії Храму Святого пророка Іллі, що знаходиться поруч. “Це молода парафія, але до неї з кожним роком долучається все більше парафіян. А також це вдалось завдяки нашому депутату – Ярославу Дубасу. Відповідно, старалися усі мешканці та просили усіх своїх знайомих та родичів долучатись до голосування”, – поділився п.Роман. 

Згідно з проектом на цій вулиці мають відремонтувати дорожнє полотно шириною 6 м і довжиною 200 м.

“Завдяки програмі “Бюджет участі” є можливість маленьким вуличкам, де є активна громада, брати участь та залучати гроші на їх ремонт. Дуже добре, що люди об’єднались і зараз ми бачимо початок цього ремонту”, – каже депутат від округу Ярослав Дубас.  Та ділиться, що на його окрузі також продовжуються ремонти на вулиці Стефаника. А наступною буде вулиця Цьоклера – також переможець програми “Бюджет участі – 2021”.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!