За тиждень калуські інспектори з паркування склали 40 протоколів


З 16 по 22 серпня у Калуші місцеві інспектори з паркування склали 40 протоколів. З них 32 - за частиною 3 ст.122 КУпАП та 8 за частиною 1 ст. 122 КУпАП.

Про це повідомили на facebook-сторінці Калуської міськради.

"З 16 по 22 серпня 2024 року інспектори з паркування відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій патрулювали вулиці міста  на предмет виявлення порушень  правил дорожнього руху України в частині зупинки і стоянки транспортних засобів.

Зокрема, цього разу відпрацьовувалися вулиці Дзвонарська, пл. Героїв, Підвальна, Шептицького, Винниченка, пр. Л.Українки Хмельницького, Стуса, Литвина. Відповідно до виявлених ситуацій оформляли адміністративні матеріали, проводили прийом громадян", - звітують у міськраді.

 

Довідково:

Ст. 122 ч. 3 - Ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, а так само порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху.
Штраф: 680 грн.

Ст. 122 ч. 1 - Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, правил перевезення вантажів, буксирування транспортних засобів, зупинки, стоянки, проїзду пішохідних переходів, ненадання переваги у русі пішоходам на нерегульованих пішохідних переходах, а так само порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками;
Штраф: 340 грн.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!