Завершились зйомки історичної драми "Довбуш", де знялись франківці


Зйомки "Довбуша" завершено. Наймасштабніший український фільм вийде на великих екранах вже восени 2021.

Щоб підкреслити цю надважливу подію — завершення фільмування стрічки, творці презентували офіційний відеобекстейдж, створений на основі матеріалів цьогорічних зйомок, йдеться на сторінці фільму у мережі.

«Ми нарешті закінчили зйомки фільму. За весь тривалий період ми пройшли десятки штормів, але побачили неймовірні місця. Ми не спали десятки ночей, але дивувались неймовірним світанкам. Працювали з Акторами, яких Господь наділив талантом проживати вигадані нами життя. І щоразу дивувались їх перевтіленню у героїв, яких самі придумали, намалювали, одягнули, озброїли й поставили у кадр», — коментує режисер, співпродюсер та співсценарист фільму Олесь Санін.

Виробництвом фільму займається компанія PRONTO FILM за підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України. Генеральний медіапартнер проєкту — телеканал «Україна».

Актори: Олекса Довбуш – Сергій Стрельников, Іван Довбуш – актор франківського драмтеатру Олексій Гнатковський, Марічка – Дар’я Плахтій, Пшелуський – Матеуш Косьцюкевіч, Княгиня Яблуновська – Агата Бузек, Опришки – Петро Жирун, Павло Жирун, Дмитро Вівчарюк, Роман Ясиновський, очільник Івано-Франківського драмтеатру Ростислав Держипільський, Дзвінчук – Олександр Мавріц.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!