Збудуй свою історію в житловому районі “Княгинин”


Житловий район “Княгинин” — далеко не звичайний набір багатоповерхівок. Це комплекс будинків, які формують комфортне містечко, про яке дбає забудовник.

Місце, де безліч історій перетинаються, доповнюють одна одну і народжують нові. Тут, історія має значення. Має значення й Людина, її добробут і безпека.

З цими думками в нас передбачено: закриті від автотранспорту внутрішні двори, спортивні та ігрові майданчики, дитячий садок, найбільший у місті підземний паркінг та цілодобову систему відеонагляду.

Майже як сучасна фортеця. Житловий комплекс налічує 41 корпус і 1700 паркомісць, тож можна лише уявити наскільки просторою є територія.

Невтомні вечірні прогулянки з сім’єю чи друзями, приємні літні посиденьки з теплими історіями, сміх дітей після першого колисання на гойдалці — лише деякі з моментів, що чекають Вас на порозі житлового району “Княгинин”.

Звісно, територією житлового комплексу простір для відпочинку не обмежується. Завжди можна вирушити на ранкову пробіжку дамбою або влаштувати пікнік біля річки Бистриці Солотвинської, що поруч комплексу.

Часом, навіть одна годинка на самоті з природою — дуже важлива. Такі прості деталі у поєднанні з великими й важливими речами, зрештою, і є Дім. Наше ж завдання — закласти міцний фундамент, забезпечити всім необхідним, щоб наші Мешканці лише з приємними емоціями, одна за одною, накладали свої символічні “цеглинки”.

Запрошуємо Вас будувати свою історію в житловому районі “Княгинин”!

Тож покваптесь, адже вільних квартир в першій черзі вже зовсім мало: вул. Княгинин,44. Телефони: +380 97 2000 777 і +380 96 2000 777.

Партнерський проєкт

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!