Жіночі сорочки від бренду Gepur – стиль та практичність


Традиційно сорочка належала до чоловічого гардеробу, але через багато часу вона стала популярною і серед жіночої аудиторії. Сьогодні чудові рішення для жінок готує бренд Gepur.

В наявності завжди є брендові жіночі рубашки на літо, зиму та осінь-весну. Використовується велика кількість різних видів тканин, включаючи синтетику у мінімальній кількості, бавовну, денім, фланель та багато іншого.

Діловий стиль

Сорочки у цьому стилі стануть ідеальним доповненням для ділового костюма. Вона має бути однотонною, мати прямий крій, відкладний комір і довгі рукави. Влітку можна вдягати сорочку з коротким рукавом. Крім костюма допускається поєднання зі спідницею та брюками. Сорочка може бути однотонною білою або бути з неяскравим або пастельним відтінком.

Повсякденний стиль

Фантазія в цьому випадку безмежна, і дизайнери Gepur це підтверджують. Ту ж білу сорочку можна відмінно поєднувати з джинсами, штанами зі шкіри, спідницею і навіть шортами. Багатошарові варіанти стилю також непогані, адже поверх сорочки можна одягнути жилетку, куртку-косуху і навіть футболку.

Для повсякденного іміджу підходять сорочки з горошками, однотонний варіант або різна кількість принтів. Червоний та чорний колір відмінно поєднуються практично з усім одягом. Як декор допускається використання мережива, а влітку непоганим варіантом будуть сорочки в смужку.

Романтичний стиль

Наряди з контрастними деталями виглядатимуть незвично. Практично будь-яку сорочку можна поєднувати з босоніжками, спідницями та брюками-кюлотами. Декілька важливих моментів також варто врахувати:

1. Колір. Пастельні та світлі відтінки;

2. Декор. Мереживо та вишивка, мінімальна кількість аксесуарів та деталей;

3. Фасон. Приталені сорочки або вільні, але повинні бути жіночними, вирізи на плечах практично ідеальне доповнення.

Важливо дотриматися єдності стилю у всьому використовуваному одязі, а з використанням аксесуарів непогано зробити акцент.

Оригінальні жіночі сорочки від Gepur

Український виробник постійно пропонує щось цікаве та нове, оригінальне та яскраве, що б відповідало трендам та запитам покупниць. Діє доставка у багато міст України, а завдяки якісним фотографіям та таблиці розмірів вдасться зробити правильний вибір.

Після реєстрації кожна покупниця стає учасницею програми лояльності із можливістю отримати додаткові знижки та вигідні умови співпраці. Каталог поповнюється новими моделями сорочок практично щодня, тому під будь-яку ситуацію вдасться зробити вибір та покупку.


На правах реклами