Жіночий брендовий одяг: як вибрати ідеальні жіночі шорти


Жіночі шорти - це незамінний елемент гардероба кожної дівчини в літні спекотні дні.

Серед безлічі варіантів для літнього сезону жіночий брендовий одяг особливо виділяється своїми стильними та зручними шортами. Як же вибрати відповідну модель саме для вас?

Критерії ідеальних шортів на літо

Шорти для жінки - це не просто одяг, а вираження стилю і впевненості, а також комфорту. Тому купити шорти жіночі влітку - це прекрасна можливість прикрасити ваш образ соковитою і модною річчю. Під час вибору відповідної моделі, яка стане ідеальним доповненням літнього гардероба, покладайтеся на такі критерії:

Матеріал. Сьогодні існує велика кількість тканин. Важливо підібрати матеріал під температуру повітря, а також під ваші потреби. Якщо це вечірні прогулянки і важлива міцність, а також поєднання з будь-яким верхом - відмінно підійде денім. Якщо ж важлива легкість, обирайте шорти з бавовни або льону, адже вони дадуть можливість дихати шкірі та забезпечують температурний комфорт. Високоеластичні тканини підійдуть для занять спортом.

Фасон моделі. Підберіть шорти, які підходять саме вашій фігурі. Висока талія подовжить ноги. Широка модель підійде для стегон з об'ємом, відмінним варіантом буде спідниця-шорти. Для фігури за типом яблука важливі шорти, які приховають животик. Хорошим прикладом можуть слугувати шорти-бермуди, які підкреслять стрункість ніг і приховають недоліки талії. Для пісочного годинника підійдуть короткі шорти. Якщо ви володарка фігури прямокутник - не біда. Для вас широкий вибір шортів з бантами, мереживами або рюшами, які додадуть жіночності образу.

Обирайте шорти під потреби. В офіс підійдуть суворіші варіанти, для вечірніх прогулянок важливий комфорт і стиль, гарним варіантом будуть джинсові або шорти-спідниця. Спортивні фасони відмінно підійдуть для занять у залі, особливо популярна середня довжина шортів, яка добре поєднується зі спортивним верхом. Для походу на пляж вибирайте однойменні шорти, які створять стильний образ.

1. Розмір і посадка. Перед покупкою обов'язково переконайтеся, що шорти не надто тісні або просторі. 

2. Колір. Вибирайте кольори, які підходять під образ і випадок. Яскраві відтінки привертають увагу і піднімають настрій. Спокійні тони підкреслюють елегантність і надають впевненості.

3. Принти. Підбирайте шорти з принтами за стилем верхнього одягу. Принти надають оригінальності та акцентують увагу.

Підкресліть унікальність, доповнивши образ модними шортами. Ґрунтуйте вибір на підходящих під випадок матеріалах, фасон має бути під вашу фігуру, щоб зробити акцент на перевагах і приховати недоліки. Не забувайте також підібрати шорти, які пасують під взуття і верхній одяг, щоб доповнити ваш стиль і привнести щось нове.

Популярні моделі шортів цього літа

Цей рік славиться великою кількістю трендів, і вони не оминули жіночі шорти. Найпопулярнішими моделями цього літа є:

шорти-спідниця - універсальна річ, яка підходить як для вечірніх прогулянок, так і для офісу;

трикотажні шорти - поєднують у собі легкість і комфорт, а також пасуватимуть до безлічі видів одягу верху та взуття;

шорти з льону - чудове доповнення образу в спекотні дні, поєднують у собі комфорт і стиль, а також підкреслюють фігуру, завдяки своїй легкості;

довгі моделі - робочий варіант, добре поєднує модний образ і елегантність;

шорти з високою посадкою - чудово поєднуються з облягаючим і коротким верхом, підкреслюючи фігуру;

шорти-печворк - гарно поєднують у собі оригінальність і зручність, якісно підкреслюють переваги фігури та є модним елементом гардеробу сучасних дівчат.

Не виходять з моди також шорти-бермуди, шорти-карго, а також набирають неабиякої популярності серед модниць костюми з шортами, які є чудовим поєднанням легкості та стилю.

Де купити брендові шорти?

Шорти - це чудова нагода урізноманітнити свій гардероб, а також це легкий і дихаючий одяг, що є важливим для комфорту в спекотні дні. 

Придбати найбільш модні шорти ви можете в інтернет-магазині «Betega», де представлений широкий асортимент якісних брендів. Прийнятні ціни та якісний одяг на будь-який смак. Зручність у носінні, а також підкреслення фігури є основними складовими, на чому має ґрунтуватися вибір при покупці. Приміряйте якомога більше фасонів, щоб вибрати відповідну модель. Не забувайте про важливість підбору моделі під вашу фігуру, а також під ваші бажання і потреби. Вибирайте якісний одяг і носіть із задоволенням.

 


На правах реклами