Життя коштує великих грошей. Франківка благає допомогти їй здолати рак


Дружина футболіста "Прикарпаття" Романа Бочкура Віра вже два роки бореться зі страшною хворобою - раком

На початку травня 2018 року у молодої мами Віри Бочкур виявили онкологію. Після місяців активного лікування жінка повідомила про перемогу над хворобою. Втім, минулого року у жінки стався рецидив

Зараз Віра пройшла кілька консультацій і лікарі підібрали найоптимальніший протокол лікування, втім на це потрібна колосальна сума грошей. Про це жінка написала на своїй сторінці в соцмережіповідомляє Бліц-Інфо.

"Я вже давно варюся в цьому і повинна вже бути готова до того, що лікування може не допомогти, але мене конкретно вибило з колії. Складно прийняти той факт, що у мене прогресує хвороба і дійсно дуже складний період у всіх сенсах, і морально, і фізично. Я себе по шматочках збираю, дуже важко дається цей пост, тому що мені потрібна допомога, і мені не легко визнати своє безсилля, і те, що моє життя коштує великих грошей, і висить на волосині... Мені потрібно дуже дороге лікування, на якого грошей немає", - просить Віра Бочкур.

Жінка зазнається. що їй дуже хотілося б забутися, відключитися від цих проблем, бути нормальною і жити нормальним життям, бавити маленького синочка. Але потрібно боротися і жити.

"Як би мені не було фігово, я буду боротися, я маю надію, що в цей раз вийде! Я не можу здатися і не маю права! У мене одне бажання - ЖИТИ! Я вдячна кожному з Вас за те, що вже упродовж двох років ви зі мною, молитвами, підтримкою! Я вірю, що у мене є ще шанс, що Бог дасть мені прожити ще! Я отримала дві консультації з Ізраїльських клінік, Рамбо, Іхілов. Всі лікарі одноголосно обрали лінію мого лікування. На наступному тижні у мене перше введення Авастину. Вартість одного 43.000 тисячі, а його потрібно дуже довго капати, таких ліків у державній закупівлі немає, тільки за власні кошти. Я змушена відкрити збір, просити у вас про допомогу",- звертається Віра Бочкур. 

Реквізити для допомоги:

4731 2191 1297 6257 - Бочкур Віра Іванівна

Номер телефону +380676496779

До теми: Біда не приходить одна: В дружини гравця “Прикарпаття” Романа Бочкура виявили рак

У малесенького сина гравця "Прикарпаття" діагностували рак. Потрібна допомога

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!