Злочинець викрав мобільник біля франківського вокзалу


26-річного мешканця обласного центру працівники Івано-Франківського міськвідділу внутрішніх справ розшукали одразу ж після скоєного, здобиччю нападника став мобільний телефон потерпілого.

Подія трапилася на Привокзальній площі, що в Івано-Франківську. Мешканець обласного центру звернувся до патрульних міліціонерів та повідомив про те, що невідомець забрав його мобільний телефон. Потерпілий склав словесний портрет свого кривдника, а це, звичайно, допомогло міліціонерам у його розшуку. Як з'ясувалося, нападником виявився 26-річний житель Івано-Франківська, до речі, раніше судимий за вчинення майнових злочинів. Потерпілий впізнав у ньому свого кривдника і свій телефон, зокрема, у підозрюваного міліціонери виявили і чужий мобільний, інформує прес-служба обласної міліції.

Щодо зловмисника, то на сьогодні вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді – тримання під вартою. Також за цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.