Знайомство з Німеччиною почніть з Мюнхена


Українці подорожують із давніх часів. Багата культурою Європа обов'язково входить до маршруту мандрівника. Людям, які ніколи не були за кордоном, знайомство з іноземними країнами варто розпочати в Німеччині — вона точно сподобається. Але яке місто обрати першим для подорожі? Однозначно Мюнхен!

З 1989 року головний центр Баварії є побратимом нашої величної столиці. Сісти на автобус з Києва в Мюнхен схоже на відвідини давнього друга. Їхати лайнером до Європи дешевше і цікавіше. Головне — обрати надійного міжнародного перевізника, досвідчених водіїв.

Привабливі місця і пам'ятки Мюнхена

Баварія неодмінно западе в душу. Поруч із чарівною архітектурою гармонійно розташувались сучасні інженерні споруди та розважальні центри. Що туристу треба відвідати обов'язково: 

- Музей карет та саней середньовіччя. Величезні колеса, металеві візерунки запам’ятаються надовго.

- Палац Німфенбург з галереєю красунь пензля Шиндлера і неперевершеною парковою зоною.

- Німецький музей для поціновувачів техніки чи природничих наук. Інтерактивні експонати доступні до вивчення. На території є планетарій.

- Хеллабрун — один з найбільших зоопарків Європи. Тут є містична печера кажанів.

- Музей історії BMW в будівлі у вигляді 4-циліндрового двигуна. 

Центральний ринок — також своєрідне місце. Без відомих німецьких делікатесів звідси вийти неможливо.

Де краще купити квиток на автобус за кордон?

Давно вже не треба стояти в чергах на вокзалі, щоб отримати краще місце. Тим паче якщо поїздка термінова або ідея спонтанного відпочинку закрутила голову. На сайті krl.com.ua замовлення доступне цілодобово. Ваша задача — обрати час, пункти відправлення і призначення, кількість квитків. Калькулятор автоматично розраховує вартість. Сплачуєте й отримуєте замовлення у форматі pdf на електронну пошту чи Viber. Квиток можна видрукувати або показати водію прямо зі смартфона.

Подорожуйте радісно. Якщо ви бажаєте потрапити в місто, де людей зустрічають привітно, не роздумуючи прямуйте до Мюнхена!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!