Золоті сережки – безпрограшне доповнення будь-якого образу


Ювелірні вироби здатні будь-який лук вдосконалити і зробити його довершеним. Та головне, не перестаратися, бо якщо порушити одне з правил ювелірного етикету «правило міри», то є ризик зі стильної пані перетворитися у новорічну ялинку. Краще одягнути менше прикрас і мати елегантний вигляд. Але як визначити від якої коштовності відмовитися а яку залишити? Це питання смаку та відчуття стилю. Але існують прикраси універсальні, тобто такі, які ніколи не бувають зайвими і інтегруються в різні образи.

Стилісти вважають що до таких супер універсальних коштовностей відносяться золоті сережки. Причому ці ювелірні вироби актуальні не тільки у жіночому арсеналі, але і в дитячому, і навіть чоловічому. Не дивно, що мануфактури пропонують безліч рішень і колекцій де представлені саме сережки з золота. Бо відрізнятися саме ці вироби можуть за всіма параметрами, починаючи з розмірів, закінчуючи вартістю. Інтернет бутик Zlato.ua пропонує величезний асортимент сережок, виконаних з золота високої проби. А як же інакше, адже від того наскільки якісний метал використовується залежить не тільки вигляд прикраси, а й зносостійкість, і здатність навіть через багато років після придбання виглядати ідеально.

Масивні чи вишукані? А може з декором?

Майстри золотих справ у своїх серіях пропонують сережки з золота для:

1. Жінок (різного віку);

2. Дітей (дівчаток);

3. Чоловіків. У чоловічих серіях як правило представлені моно сережки носити які треба по одну.

На цьому різноманіття не закінчується. Адже відрізняються сережки золоті, особливо якщо мова про жіночі колекції, за такими параметрами як:

Вид;

Розмір;

Форма;

Декор;

Дизайн.

І у пересічного покупця виникає питання – навіщо це все різноманіття? Все просто – сережки треба підбирати під конкретний наряд та ситуацію, привід та навіть форму обличчя і колір очей.

Наряд – це має значення, бо одна справа діловий костюм, а інша – романтичний сарафан чи вечірня сукня. До речі про «вечір» - це вже ситуація і вона теж має велике значення бо впливає на вибір прикрас. Якщо мова йде про сережки до кежуал образу на кожен день – це моделі стильні, але лаконічні в плані декору і дизайну. Тоді як коштовності, завдання яких доповнювати вечірні аутфіти мають бути розкішними, вражати незвичайними формами чи розмірами і, безперечно, «можуть собі дозволити» сяяти декором у вигляді дорогоцінного каміння.

Форма обличчя – так, виявляється, правильно підібрані сережки це справжні майстри камуфляжу. Тобто вони підкреслюють красиві риси обличчя і відволікають увагу від тих особливостей зовнішності, які ви волієте сховати від поглядів оточуючих. І, нарешті, колір очей… але в цьому випадку мова йде про сережки з золота, декоровані дорогоцінним камінням. Камені теж відрізняються за кольором і, якщо підібрати гармонійно декор, який підкреслює колір очей, то вважайте ви обрали ідеальну прикрасу, яка і образу додасть вишуканості і зовнішність підкреслить з виграшного боку.

Не дивно, що золоті сережки – це одна з самих популярних прикрас і консультанти Zlato радять згадати саме про ці коштовності, коли перед вами стоїть завдання придбати достойний презент.

На правах реклами