Базу НБУ "Прикарпаття" продають за 64 мільйони


Фонд державного майна виставив на продаж недобудований оздоровчий комплекс «Прикарпаття».

Про це йдеться на сайті публічних закупівель «ProZorro.Продажі», інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

База розташована на земельній ділянці загальною площею 2,7303 га у місті Яремче на вулиці Грушевського, 7.

Подавати пропозиції можна до 22 жовтня. Водночас аукціон проведуть наступного дня. Початкова ціна лоту 64 308 108.48 гривень без ПДВ.

Будівництво комплексу включає дві черги будівництва. Зокрема, І черга будівництва – будівля корпусу № 2 зі ступенем готовності 96 %. Там виконані внутрішні та зовнішні опоряджувальні роботи, з встановленими повністю укомплектованими освітлювальними приладами, змонтованими й підключеними сантехнічними приладами та туалетними аксесуарами, вмонтованими меблями, встановлено жалюзі, ролети та карнизи.

Сама будівля складається з п’яти дворівневих номерів та трьох апартаментів. Будинок побудовано за індивідуальним проектом змінної поверховості від 2-х до 4-х поверхів з підвалом і технічним горищем. Площа забудови –   820,00 кв. м. Загальна площа – 2 029,75 кв. м. Технічний стан будівлі  задовільний. Об’єкт не може експлуатуватися у зв'язку з відсутністю зовнішньої каналізації та газопроводу.

Початок будівництва – лютий 2006 року. Фактично припинено – грудень 2013 року. Консервація об’єкта не проводилася. Об’єкт охороняється та підтримується у належному технічному стані: забезпечено освітлення та опалення. На будівельному майданчику немає залишків будівельних матеріалів та незмонтованого устаткування.

ІІ черга будівництва – проектно-кошторисна документація будівлі корпусу № 1, контрольно-пропускного пункту, підземних очисних споруд та реконструкції відкритої водойми. Будівельні роботи ІІ черги будівництва не проводились.

Згідно з умовами аукціону, покупець зобов’язаний протягом одного року завершити будівництво оздоровчого комплексу «Прикарпаття» та здійснити заходи щодо прийняття в експлуатацію.

Нагадаємо, у лютому фонд держмайна спробував продати базу, але не знайшов покупця.

Як відомо, минулого року на сесії обласні депутати просили передати базу НБУ для реабілітації учасників АТО.