Без паніки: У Франківську почались антитерористичні навчання


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

На території області проходять тактико-спеціальні навчання щодо протидії терористичним проявам. У зв'язку з навчальною обстановкою введено рівень терористичної загрози НАВЧАЛЬНИЙ «ЖОВТИЙ» - ймовірна загроза вчинення терористичного акту.

Мешканців області просять не панікувати, спокійно реагувати на дії правоохоронних органів та бути уважними при активних діях силових відомств.

Як раніше повідомляло Бліц-Інфо, тренування відбудуться на території міжнародного аеропорту Івано-Франківськ в умовах максимально наближених до реальних із використанням спеціальної техніки та озброєння.

У навчаннях візьмуть участь підрозділи Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники обласних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.