Це був не ремонт: Дорожники пояснили, що робили на пасічнянському мості


Вранці, 30 січня на мості в Пасічну та прилеглих вулицях утворились великі затори.

Водії в соцмережах нарікали, мовляв це через працівників МДК, які розпочали ремонт. Втім, як сказав у розмові з кореспонденткою Бліц-Інфо начальник МДК Віталій Бурко, ямковий ремонт розчпочнуть лише у суботу.

«Вчора у Фейсбуці всі так скаржились на ями на мості, що ми вирішили хоч якось покращити ситуацію. Взяли два причепи зрізаного асфальту який у нас був, засипали в ями і закатали котком. Це був не ремонт, але на кілька днів стане. Абсолютно безкоштовно вийшло. Завтра нам привезуть холодний асфальт і вже у суботу, якщо буде гарна погода, ми візьмемося латати ним міст. Люди попрацювали дві години, але зараз хоча б колесо в ямі не залишиш», - каже Бурко.

Очільник МДК пояснює, що вночі вони не можуть робити, бо всі працівники доїжджають з сіл. Власного автобуса у них немає, щоб возити працівників додому після нічної зміни. Так само як і гуртожитку. Тож змушені працювати вдень.

За словами Бурка, після ямкового ремонту моста на Пасічну візьмуться за Галицьку, Івасюка, Тисменицьку.

«Після зими дуже багато доріг потребують ремонту. Якщо ж говорити про міст, то він давно потребує капітального ремонту. Сама конструкція мосту в дуже поганому стані, і через це постійно руйнується покриття. Втім, поки не відкриють новий міст, цей капітально відремонтувати не вийде. Як потепліє, зможемо краще відремонтувати. Але в такому стані міст потребує ремонту двічі на рік», - запевняє Віталій Бурко.