Dan Balan зізнався у пристрасних почуттях до Тіни Кароль і "вкусив" її


31 березня в день виборів, коли вся країна голосувала за своє майбутнє, «Голос країни-9» обирав учасників, які змагатимуться за перемогу у першому прямому ефірі.

Телеглядачі побачили останні вокальні бої цього сезону, які стали вирішальними для народних талантів команди зіркових наставників Dan Balan та зіркової прикарпатки Тіни Кароль.

Цього випуску всіх здивував міжнародний артист Dan Balan. Тренер не думав, що вибір буде настільки важким для нього і з більшістю сильних учасників йому довелося попрощатися одразу. Вперше в історії проекту, наставник відправив додому трьох учасників підряд, навіть не давши їм шанс і не посадивши на стільці.Учасники, як і колеги були здивовані рішенням артиста.

Не стримав себе тренер навіть у залицяннях до Тіни Кароль. Артист настільки захопився спільним танцем під час виступу Артема Ліски з команди співачки, що притулившись до плеча він її пристрасно «вкусив».

«Артем, що ти зробив зі мною? Ти взяв і виштовхнув з мене мої справжні почуття до Тіни. Стільки випусків я намагався зберегти це все в собі, але під час твого виступу я не зміг себе втримати», - прокоментував свій вчинок міжнародний наставник. На що Тіна Кароль кокетливо посміхнулась та підбігла до Потапа, аби жартівливо поскаржитися йому: «Він мене вкусив, уявляєш?».

За результатами ефіру з команди Dan Balan у чвертьфіналі на сцену «Голосу країни» вийдуть боксер-серцеїд В’ячеслав Кретов, реінкарнація Квітки Цісик, львів’янка Оксана Муха, Рафі Хайтам з Оману та прихильниця Dan Balan Катерина Бегу.

Тіна Кароль також зібрала свою «щасливу четвірку». Співачці довелося теж нелегко, адже вона попрощалася з деякими улюбленими учасниками. На наступний етап проекту вона взяла з собою найсильніших. 7 квітня під час першого прямого ефіру глядачі побачать виступи самородка зі Знам’янки Андрія Хайата, дівчини з проблемами із зором Ксенії Бахчалової, переродженого артиста Девіда Аксельрода та офіціантки Ніки Тупилко. Останній учасниці співачка сказала: «Знаю, що в тебе немає іншої сцени крім цієї. Не хочу, аби ти знову готувала бургери та розносила їжу, тому ти йдеш зі мною на прямі ефіри!».

Хто з учасників стане зіркою з народу й отримає горде звання «Голосу країни-9», глядачам каналу «1+1» стане відомо скоро.

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!